Pakchonk 1

Pakchonk 1

 

Napier Çim Pakchong 1 veya Tayvan Napier otu, tarafından yetiştirilmiş bir çimdir.

Tayvan Napier otu ve inci otu arasında bir melezdir. Gövdenin doğası diktir. Gövde

şekilli, oldukça düz, tohumlara yapışmamış, kısa çiçeklenme dönemi. Güçlü bir kök

sistemine sahiptir, yaklaşık 2-4 metre boyunda, iyi kardeşlenme, yüksek yaprak￾gövde oranı, yüksek verimli topraklarda iyi yetişir. Fidan tarafından yayılır Şu anda,

Napier çimen, Pak Chong 1 Et ve süt çiftçileri arasında hayvan yetiştirmek için

yaygın olarak kullanılan bir çimdir. Dahası, bu çim türünün 45 günlük kesimde

yüzde 19'a kadar bir proteini ve 60-75 günlük proteinde yüzde 15-18'i var. Silaj

Takımın görüştüğü bilgilere göre besin değeri. 

Fermente gıda süt inekleri için yüksek protein aşağıdaki basit yöntemlerle

Napier Grass Pakchong 1 Fermente gıda süt inekleri için yüksekprotein

Napier Grass Pakchong 1 Fermente gıda süt inekleri için yüksek protein

Hazırlanacak Malzemeler

1. 2 aylık gerekli miktarda Napier Pak Chong 1'i çıkarın

2. Kapaklı fermantasyon tankları. veya vakumlu fermantasyon torbaları

(Bu tarif pekmez gerektirmez. Çünkü Napier Grass Pak Chong 1 Taze, nem ile etli

görünecek. Tatlı kokar, hayvanlar yemeyi sever)

Yöntem / uygulama

- Pak Chong Napier otunu biçmeli 1 Sabah yaklaşık 2 saat güneşe maruz kalmadan

önce

Tarım bilgileri / Hayvancılık atıkları / Hayvanlarla ilgili genel bilgiler

- sonra Napier çimenleri, Pak Chong 1 Küçük parçalar halinde ince doğramak için.

- Napier otu, Pak Chong 1 ile tamamlandı fermantasyon tanklarında veya

hazırlanmış vakumlu fermantasyon torbalarında elde edilir Tankın kapağını sıkıca

kapatın.

- Fermantasyon için vakumlu fermantasyon torbaları kullanılması durumunda Çim

doldurulduktan sonra hava dışarı pompalanmalı ve ardından torba sıkıca

bağlanmalıdır. Fermantasyondan önce, Napier otu Pakchong1 Fermente yiyecek

almak için 45 gün bekletin. Sonraki süt inekleri için yüksek protein

- Daha sonra süt ineklerinin kaba yem olarak yemeleri için fermente ettiğimiz Napier

otu Pakchong 1'i sabah-akşam düzenli olarak, 100 kg sığır ağırlığı başına yaklaşık 3-

3,5 kg alın

. Napier çimen Pak Chong 1 olup olmadığını gözlemlemek için belirtilen şekilde

fermente edebiliriz. Görünüm rengi altın sarısıdır. Turşu sebze veya salamura mango

gibi kokuyor. Hiçbir slime kullanılamaz. Ancak fermente edilmiş Napier Pak Chong 1,

mukusun dışarı aktığı siyah bir küf gibi görünüyorsa Süt ineklerine veya evcil

hayvanlara verilmesi kesinlikle yasaktır. Napier Otu Pakchong1 Silajın Faydaları:

- Her mevsim yapılabilir

- Daha az depolama alanı kullanın

- Tesisin her bölümünü kendi avantajınıza kullanın sert gövde parçası Fermente

edildiğinde yumuşak olur.Hayvanlar yemeyi sever.

- Silaj sulu görünür.Hayvanlar yemek yemeyi sever.

- Çeşitli besinleri koruyabilir. saman fermantasyonundan daha yüksek

- yangın tehlikesini azaltın Samanla karşılaştırıldığında depolamada

- besin değeri azalmaz. Yukarıdaki adımlar izlenirse

- süt inekleri için uygun olan fermantasyondan elde edilen besinleri, proteinleri ve

mikroorganizmaları arttırır.

 

Öne Çıkarılanlar

Maralfalfa

Maralfalfa, bir yem bitkisi olarak tanımlanan ve sezon boyunca dekardan 30 tona yakın otveren bir bitkidir. Sezonda 3

Süper Yaprak Napier

TÜRKİYE DE İLK VE TEK

Pakchonk 1

Napier Çim Pakchong 1 veya Tayvan Napier otu, tarafından yetiştirilmiş

Yorumlar